Potrebno je za nadev: tanje kore 500 g krompira 200 g kobasica (ja sam koristila domaće) 1 glavica luka ulje soli bibera 1 jaje
Za preliv: 200 g kisele pavlake 100 ml mleka 2-3 jaja rendanog kačkavalja lonče od 100 gr
Priprema: Krompir obariti ne sasvim skuvati. Luk iseckati i propržiti na ulju. Dodati seckane kobasice pa i njih malo propržiti. Obaren krompir izrendati, dodati jaje, soli i bibera. Dodati pržene kobasice i sve izjednačiti… Koru rašititi na sto pa je pouljiti preko nje staviti drugu. I nju malo poprskati uljem. Na dno kore po širini staviti par kašiika nadeva od krompira i kobasica . Uviti u rolnicu. Pleh pouljiti pa prvu rolnicu staviti u sredinu i uviti u krug. Sve ostale rolnice stavljati u krug. U činiju sipati pavlaku dodati jaja pa izmututi. Dodati mleko i kačkavalj i sve izjednačiti. Sipati preko pite. Protresti da preliv padne izmedju rolnica. Peći na 210 stepeni C oko 40 min da lepo porumeni. Kako je samo dobra obavezno probajte biće te iznenađeni.