13. Jula 2021.

Bil Gejts “na ivici suza” zbog Melinde

Big Portal

Suosnivač kompanije “Majkrosoft” navodno je to uradio tokom dela pitanja-odgovori na konferenciji koja se održala u američkom odmaralištu San Vali.

Prema rečima jednog od prisutnih, Gejts je priznao da je “uprskao stvari” misleći na to da je sam kriz za razvod.

“Bio je emotivan u vezi sa tim. Gotovo na ivici suza”, tvrdi izvor, i dodaje da Gejts nije koristio reč “afera” kada je govorio o razvodu.

Drugi učesnik je rekao da je njegovo izlaganje bilo “veoma dirljivu”, dok je drugi izvor kritikovao milijardera zbog odbijanja komunikacije sa ostalim učesnicima konferencije. Navodno, Gejts je tokom ovog događaja delovao “uznemireno”.

Inače, Mark Suzman, izvršni direktor fondacije Bil i Melinda Gejts, najavio je plan za vanredne situacije “kako bi se osigurao kontinuitet rada fondacije”, i to samo otprilike dva meseca nakon što su Gejts i njegova supruga objavili da planiraju da se razvedu, obećavajući, međutim, da će nastaviti da rade zajedno u svojoj dobrotvornoj fondaciji.

“Ako posle dve godine bilo ko od njih dvoje odluči da ne mogu da nastave zajednički rad na čelu fondacije, Melinda Gejts će podneti ostavku na mesto kopredsednika i poverenika”, objasnio je Suzman.

Izvršni direktor je takođe rekao da bi po takvom scenariju suosnivač Majkrosofta ostao na čelu Fondacije i, u suštini, mogao bi da “otkupi” bivšu suprugu iz fondacije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare