1. Jula 2021.

Bivši model “Viktorija sikreta”: Zlostavljali su me i tjerali da mršavim

Big Portal

Brend se godinama suočavao s kritikama, a u TikTok videu s naslovom “Malo prekasno, Victoria's Secret”, ona je ispričala koliko je njeno zdravlje bilo narušeno te kako je bila pothranjena dok je šetala modnim pistama.

“Pronašla sam svoj brushalter s revije ‘Victoria's Secreta’ iz 2016. godine. Ovo je veličina 30A, a sada sam na 34B. Sada mi je telo zdravo”, ispričala je Bridget u videu koji se brzo proširio internetom.

Ona je jedna od najglasnijih modela koja osuđuje popularni brend donjeg veša i manekensku industriju u celini. Prvi put je o ovom brendu progovorila pre tri godine, kada je za “Harper's Bazaar” ispričala sve o svom poremećaju u ishrani zbog kojeg ima probleme s probavnim sistemom i anksioznosti.

https://www.instagram.com/p/CO2jiTrsTT-/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ffbe1d39-b69c-462f-8222-3eb830764052

U jednom od svojih videa ispričala je kako su je agenti brenda podsticali na kokain, seks i neprestano je terali da mršavi. Tvrdi kako ju je jedan stariji muškarac više puta seksualno zlostavljao, zbog čega je na kraju patila i od depresije.

Iz “Victoria's secreta” Bridžet je otišla 2019. godine, a danas radi s brendovima s kojima se oseća sigurno te je odlučila o svemu da progovori nakon što se oporavila.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare