30. Juna 2021.

Lev na oproštaju: Preuzimam punu odgovornost

Big Portal

“Panciri” su eliminisani u osmini finala, nakon što su poraženi od Engleske, rezultatom 2:0. Pre toga, pod dirigentskom palicom popularnog Jogija, Nemačka je jedva izašla iz grupe i ušla u drugu rundu.

„Razočarenje je ogromno nakon poraza i eliminacije. Uvek sam imao puno poverenje u tim i u ove momke. Žao mi je što smo izneverili navijače. Preuzimam punu i bezuslovnu odgovornost za našu preranu eliminaciju“, rekao je Lev na današnjem druženju sa novinarima.

File:Joachim Löw, Germany national football team (03).jpg - Wikimedia  Commons

Joakim će, na neslavan način, posle 15 godina napustiti kormilo nemačke selekcije, koje preuzima Joakim Flik.

„Ambicije nam nije nedostajalo, a duh je bio na visokom nivou“, dodao je Lev. „Na kraju, ipak, u nekim stvarima dogovorenim na sastancima, nešto smo propustili. I ne pričam samo o jučerašnjim stvarima. To se osetilo i protiv Portugala i protiv Mađarske. Ali, igrači će naučiti neku lekciju iz ovoga. Prošlo je dugih 15 godina sa puno dobrih, ali, naravno i sa nekim lošim stvarima. Ovaj tim se raduje srećnoj budućnosti. Srećno Hansi Flik, želim ti sve najbolje. Razgovarao sam sa celim timom i sa svima koji su radili zajedno sa njim. Mnogi od njih su bili sa mnom dugo i podržavali su moj rad. Oprostili smo se jutros i momci su otišli na odmor“.

Sportklub.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare