Sastojci:
- 1 šolja bademovog brašna
- pola šolje kokosovog proteina
- 3 kašike meda
- 1 kašika kokosovog ulja
- 10 urmi
- voda
- 150 g jagoda
- sok od pola limuna
- 1/3 šolje oraha
- 1/3 šolje kokosovog brašna
- 1 kašika kokosovog ulja
- kašika limunovog soka
Priprema:
Napravite donju koru. Stavite u blender bademovo brašno, kokosov protein, med i kokosovo ulje. Izblendujte i utisnite u pleh. Stavite u frižider. Za fil u blender stavite jagode ili maline, urme koje su prethodno potopljene u vodi 10-15 minuta i sok od pola limuna. Izblendujte i stavite preko donje kore. Mrvičastu smjesu koja će ići preko napravite tako što ćete izblendovati kokosov protein, orahe i kašiku limunovog soka. Pospite preko fila, stavite u zamrzivač na dva sata da se stegne.
Nezavisne.