4. Aprila 2021.

Bod za Rajkovićev Rems

Big Portal

Sve vredno pomena dogodilo se u drugom poluvremenu i to u poslednjih 30 minuta. Domaći su stigli do prednosti preko Die, ali je 15. minuta kasnije Girasi sa penala doneo izjednačenje Renu. U 81. minutu Gislain daje gol za Rems i dovodi ih nadomak tri boda.

Međutim, tako nije mislio Girasi. U 83. minutu ponovo je pogodio mrežu Rajkovića za konačnih 2:2. U finišu je bilo mnogo nervoze. Rajković je dobio žuti, a Kasama u redovima domaćih crvenih karton.

Najviše golova viđeno je u Bordou, gde je Strazbur savladao domaćina 3:2. Ovde je sve odlučeno u prvih 45 minuta. Strazbur je furiozno startovao. Vodili su 3:0 preko Konea, Dialoa i Ajorkea već posle 30 minuta. Žirondincima su nadu vratili Bajse i Hvang i na odmor su otišli sa golom minusa. Međutim, u nastavku nisu uspeli da promene rezultat.

Lorijen je golom Abergela u 45. minutu osvojio sva tri boda protiv Bresta. Nica je ostvarila trijumf na gostovanju protiv Nanta. Dolberg je pogodio za tim sa Azurne obale u 11. i 29. minutu, dok je počasni gol za domaćine dao Ture u 32. minutu.

Na tabeli vodi Lil sa 66 bodova, tri više od PSŽ-a i četiri više od Monaka. Iz Lige je več praktično ispao Dižon sa 15 poena, dok su u opasnoj zoni Nant sa 28 i Nim sa 29.

SK.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare