12. Oktobra 2020.

Muž pjevačice Pink odveo njihovu djecu na strelište: “Nema boljeg zvuka od metka”

Big Portal

Ali kasnije, bio je primoran da objasni zašto glasa za Demokratsku stranku na predsedničkim izborima uprkos njihovom stavu o posedovanju oružja.

Pevačica hita “What About Us” u subotu ujutru preskočila je porodični izlazak, a suprug Keri i njihova deca Villou (9) i Džejmison (3) vežbali su pucanje bez nje. Keri je podelio fotografije na kojima uči Džejsmiona kako da postavi pušku, dok njegova starija sestra Villou deluje pomalo slobodnije i slikala se kako neprestano drži pištolj uperen u svoju metu.

‘Zabavno jutarnje pucanje sa mojom decom! Vil postaje ozbiljno dobar sa puškom i u rukovanju oružjem”, Keri je stavio uz fotografiju.

“A mali hvalisavac apsolutno voli pucanje! I čini me ponosnim zbog načina na koji postupa s oružjem”. Zatim je objasnio: “Čvrsto sam posvećen tome da naučim svoju decu da pucaju, ali što je još važnije,da imaju vatrenu ruku. Nema boljeg zvuka od metka pištolja koji je ispalilo tvoje dete i koji čupa čeličnu metu na 30 jardi (27 metara) 🤘🏼🤘🏼. Ugodan vikend svima”.

Jedan sledbenik Tvitera doveo je u pitanje Kerijevu podršku demokratama s’ obzirom na to da očigledno podržava pravo na nošenje oružja. Demokratski predsednički kandidat Džo Bajden planira da uvede strože zakone o kontroli oružja ako pobedi Donalda Trampa u Beloj kući 3. novembra. Sledbenik je tvitovao: “Grozno je to što učite svoju decu. Zbog toga sam toliko zbunjen da biste zaista podržali demokrate koji su izjavili da će nam uzeti oružje, osim ako samo bogatima ne bude dozvoljena ta privilegija. Neka to bude razlog zbog koga će ljudi glasati za Trampa”.

https://www.instagram.com/p/CGLgDLLn5v2/?utm_source=ig_embed

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare