7. Oktobra 2020.

Marija Bergam i Raša Bukvić se razvode nakon pet godina braka?

Big Portal

Oni su navodno neko vrijeme sve držali u tajnosti, a onda su najbližim prijateljima rekli. Njihov razlaz se navodno dogodio početkom godine.

“Prije korone su se razišli, a do ove odluke su došli jer su se razilazili u mišljenjima i stavovima. Oni su to željeli da urade već neko vrijeme, ali nikako nisu uspijevali. Nemaju oni burne svađe i rasprave, prosto, s vremenom su shvatili da nisu jedno za drugo, nisu se našli. Imaju različite želje i interesovanja, u jednom trenutku putevi su im se skroz razišli. Karakteri su im drugačiji i onda ne funkcionišu kako treba. Na početku je to sve djelovalo idilično, ali već neko vrijeme im ne cvjetaju ruže u braku i dogovorom su došli do zaključka da je najbolje da se razvedu. Nije posrijedi nikakva prevara ili bilo šta tog tipa. Ostali su u dobrim odnosima, čuju se i ponekad vide, ostali su u prijateljskim odnosima. Prosto, kod njih su se emocije i ljubav ugasili”, otkriva izvor Kurira upućen u cijelu situaciju, i dodaje da je glumac napustio njihov dom

“Raša se odselio, a Marija je ostala u stanu u kom su prije živjeli. Naravno, sin im je na prvom mjestu i zbog njega su riješili da sve to ide mirnim putem. Već neko vrijme pričaju o razvodu, svi njihovi najbliži to znaju, tako da to više nije tajna. Dosta su vagali, razmišljali, ipak, teška je to odluka. Ne znam samo da li je sve to papirološki sređeno pa da su zvanično razvedeni”, zaključio je izvor.

Ovim povodom Kurir je kontaktirao Mariju, koju su upitali da li je tačno da su se razveli, na šta je ona zbunjeno odgovorila:

“Još nismo, mislim, mi se nismo… ne znam zbog čega vam je to interesantno da pišete. Nismo se razveli, ali nemojte da pišete na tu temu, jer zaista ne želim da pričam o svemu tome što se dešava”, rekla je glumica, dok je Radomir dodao da je razvod privatna tema, te da o njoj neće javno da govori.

“To je moja privatna stvar, to se vas ne tiče. To nisu teme o kojima možemo da pričamo, to su tračevi”, poručio je on.

Nezavisne

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare