11. Juna 2020.

Jovićeva žurka koštala Šaponjića

Big Portal

Mladi napadač ubuduće će morati da trenira sam zato što je za vikend bio na roštilju kod zemljaka i igrača Real Madrida, čime je prekršio pravila o izolaciji.

Ivan Šaponjić sklonjen je iz ekipe Atletiko Madrida zbog Luke Jovića i Sofije Milošević! Mladi napadač ubuduće će morati da trenira sam zato što je za vikend bio na roštilju kod zemljaka i igrača Real Madrida, čime je prekršio pravila o izolaciji.

Mora na testiranje

Možda se za Jovićevu zabavu ne bi saznalo da njegova djevojka Sofija Milošević nije objavila fotografije sa roštiljanja. Time je napravila ozbiljan problem svom dečku, ali i Šaponjiću.

Prema saznanjima španskog dnevnog sportskog lista “Marka”, trener Atletika Dijego Simeone odlučio je da Šaponjića odvoji od ostatka tima dok se ne utvrdi da li je pozitivan na koronu.

“Ovo je prvi put da su se fudbaleri različitih klubova okupljali. Imali smo slučaj da su fudbaleri Sevilje pravili žurku, ali od trenutka kad je zavladalo koronavirus nismo imali okupljanje fudbalera koji nisu saigrači. Zbog toga je Atletiko zahtijevao od Šaponjića da se najprije testira, pa tek ako se utvrdi da je negativan, moći će da se vrati grupnim treninzima”, piše “Marka”.

Za razliku od Šaponjića, Nemanja Maksimović nije sklonjen iz tima. Kako saznaju španski novinari, u Hetafeu smatraju da su male šanse da se njihov igrač zarazio.

“Na fotografijama i snimcima koje je objavila devojka Luke Jovića vidjelo se da fudbaleri zajedno spremaju hranu, dele je, a onda i zajedno provode vrijeme u bazenu. Nisu držali distancu, pa u teoriji postoji šansa i da su se zarazili ukoliko je neko bio nosilac. Ipak, u Hetafeu ne smatraju da bi njihov igrač trebalo da se testira, tako da je Maksimović odmah nastavio da trenira sa saigračima”, navodi se u tekstu “Marke”.

(informer)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare