10. Juna 2020.

U ZVORNIKU Još sedam osoba POZITIVNO na korona virus

Big Portal

Ukupan broj zaraženih u Zvorniku je sedam, od kojih je troje smješteno u Kovid odjeljenje zvorničke Opšte bolnice, a preostale osobe će nakon obavljenog pregleda biti upućene ili u zvorničku bolnicu ili karantin u Domu za učenike u Bijeljini.Higijensko-epidemiološka služba Doma zdravlja u Zvorniku prikuplja podatke o kontaktima novozaraženih osoba i vrši testiranje u Domu zdravlja i ambulanti u mjesnoj zajednici Branjevo.

Komunalna policija grada Zvornik kontroliše izdata rješenja o samoizolaciji na području Zvornika. Lica koja dobiju rješenje dužna su da poštuju sve odredbe izrečene mjere.

Tokom vikenda gradske inspekcije i komunalna policija u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik kontrolisaće poštovanje zabrane svih javnih okupljanja u grupama većim od 50 osoba na javnom mjestu i radnog vremena ugostiteljskih objekata.

Gradski štab za vanredne situacije grada Zvornik podsjeća građane da su i dalje na snazi preventivne mjere držanja obaveznog rastojanja od dva metra i nošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare