30. Maja 2020.

Otvaranje jezera na Manjači prolongirano za sredinu juna

Big Portal
  • Naše želje i ambicije bile su da kompleks bude otvoren 1. juna, ali takav kompleks na otvorenom zahtijeva bolje vremenske prilike, a posljednjih dana pogoršana vremenska situacija nas je usporila u izvođenju pojedinih radova – rekao je Ilić.

Dodao je da se trenutno radi na modernizovanoj ulaznoj saobraćajnici, trim-stazama te završnim radovima na hladarama.

  • Sa saradnicima koji su s nama od početka izgradnje ovog kompleksa dogovorili smo da, najkasnije do 15. juna, usele svoje djelatnosti. Imali smo sastanak i sa ljudima iz Paraglajding kluba, jer želimo posjetiocima da omogućimo da u novom kompleksu iskuse i paraglajding – kazao je Ilić.

Prema njegovim riječima, u međuvremenu se radi i na završetku multimedijalne pozornice, te će na otvaranju biti u funkciji montažna pozornica.

  • Radi se i na prefabrikaciji kontejnera koji će biti prodajni prostori za mali tržnički prostor koji gradimo na ulazu – naveo je Ilić te dodao da se pripremaju i nadaju dobrim vremenskim uslovima kako bi svi radovi bili na vrijeme završeni.

Građani koji žele da dođu na ovaj lokalitet mogu to da učine i sada i da uživaju u lijepom ambijentu, rekao je Ilić, ističući da će o tačnom terminu svečanog otvaranja javnost biti pravovremeno obaviještena.

NEZAVISNE NOVINE

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare