14. Maja 2020.

Škoda Kamiq Scoutline – terenski imidž, bez AWD pogona

Big Portal

Kamiq Scoutline izgleda “sirovije” zahvaljujući crnim okvirima oko točkova i srebrnoj zaštiti donjeg dela prednjeg i zadnjeg branika.

Nova varijanta češkog krosovera B segmenta dolazi standardno na 17-inčnim felnama, ali se uz doplatu mogu dobiti i 18-inčne.

Kamiq Scoutline je zasnovan na Ambition paketu opreme, pa stoga može da ima bilo koji od pogonskih agregata koji su inače u ponudi za ovaj model.

Na raspolaganju su tri benzinske verzije, jedan dizelaš i G-TEC agregat koji kao gorivo osim benzina može da koristi i komprimovani prirodni gas (CNG).

Motori isporučuju snagu između 66 kW (90 KS) i 110 kW (150 KS).

Škoda navodi da kupci mogu da biraju jedno od 12 ponuđenih boja karoserije, od čega su 9 metalik.

Unutrašnjost je opremljena ThermoFlux sedištima i posebnim dekorativnim elementima. Otvori za vazduh i ukrasi na instrument tabli imaju hromiranu završnu obradu, a obloge nožnih komandi su aluminijumske.

Prednja sedišta su podesiva po visini i imaju posebne Scoutline presvlake izrađene od prozračne ThermoFlux tkanine i mikrofibera, dok su volan, ručna kočnica i ručica menjača su presvučeni kožom.

LED ambijentalno svetlo osvetljava instrument tablu u beloj ili bakarnoj boji, dok su centralna konzola, pregrade za odlaganje na vratima, ručke za otvaranje vrata i prostor za noge osvetljeni belom bojom.

Škoda Kamiq Scoutline počeće da se prodaje u Evropi u julu 2020, a cena za sada nije saopštena.

Više detalja o ovom modelu možete saznati u sledećem videu:

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare