Potrebno je:
1 kg mladog krompira,
ulje,
začini, so, biber, majčina dušica, bosiljak
peršunov list
Priprema:
Krompir očistiti, dobro oprati i staviti na čistu krpu. Ulje ugrejati i ubaciti krompir u to i poklopiti. Pržiti na tihoj vatri. Povremeno lopaticom prevrnuti krompir.
Potrebno mu je oko 20 minuta da lepo porumeni.
Vaditi rešetkastom kašikom. U sud naseći peršunov list, malo bosiljka i majčine dušice. Dodati malo začina, soli i bibera. Ubaciti u krompir i sve dobro izmešati.
Krompir je spreman za serviranje.
10. Aprila 2020.
Evo kako da najbolje ispržite mladi krompir
Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara
Povezane vijesti
-
Republika Srpska / BiH
U FBiH na snagu stupila Šmitova izmena Ustava
-
Svijet
Netanjahu: Ne prihvatamo sporazum, napašćemo Rafu
-
Republika Srpska / BiH
UN: Sporan tekst rezolucije o Srebrenici
-
Republika Srpska / BiH
Episkop Sergije: Skrnavljenje Korčanice se nastavlja (FOTO)
-
Republika Srpska / BiH
Snage UN-a ništa nisu poduzele: Godišnjica srpskog egzodusa iz Zapadne Slavonije
4
Vijesti