Potrebno je:
300 g posnog keksa
100 g čokolade
100 g seckanih oraha
150 g žele bombona
150 g posnog margarina
2 kašike meda
100 ml soka po izboru
Preliv:
100 g čokolade
2 kašike ulja
Priprema:
U šerpu istopiti margarin, dodati med i čokoladu. U polomljen keks dodati seckane orahe, sok i istopljenu čokoladu. Može se dodati i ekstrat ruma po želj.
Sve dobro izmešati i sipati u pleh koji ste obložili folijom. Dobro pritisnuti kašikom.
Ostaviti 2-3 sata u frižider da se stegne. Preliti čokoladom i odozgo posuti seckanim bombonama i orasima.
19. Marta 2020.
Posna poslastica sa keksom, čokoladom i medom
Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara
Povezane vijesti
-
Republika Srpska / BiH
Patrijarh Porfirije: Vaskrsli Hristos javio se onima koji su u njega vjerovali
-
Svijet
Lažne prijetnje bombama u tri njujorške sinagoge i muzeju
-
Svijet
Potjernica i za komandantom kopnenih snaga Ukrajine
-
Svijet
Bogatašima je omogućeno da “privatizuju” Olimpijske igre: Zašto se tu spominje i Đoković?
-
Svijet
Najveća NATO vježba blizu granice sa Rusijom; Kremlj poručio: Znamo za šta se spremate
6
Vijesti