Potrebno je: 300 g širokih rezanaca 200 g dimljenih ljutih kobasica 1 glavica crnoga luka 1 ljuta zelena paprika 1 paradajz 2 čena belog luka maslinovo ulje so, biber
Priprema: Na ulju propržiti seckan luk, dodati seckanu papriku i na krugove kobasice. Pržiti oko 15 minuta na tihoj vatri. Ubaciti beli luk i paradajz na kocke. Posoliti i pobiberiti. Ubaciti pola u rezance, promešati, pa onda dodati i drugu polovinu.
18. Marta 2020.
Pikanterija: Rezanci sa ljutim kobasicama
Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara
Povezane vijesti
-
Svijet
Asanž danas dobija presudu: Sloboda ili isporučenje?
-
Svijet
Zvanično: Raisi je mrtav
-
Region
Vučić dobio blagoslov patrijarha Porfirija pred put u Njujork: “Idem da se borim svom snagom i srcem”
-
Svijet
Nove informacije poslije pada helikoptera: Poginuo predsjednik Irana Ebrahim Raisi
-
Svijet
U Meksiku napadnuti izborni kandidati: Devetoro ubijenih
3
Vijesti