4. Februara 2020.

“Ginuo sam, a i dalje ću ginuti za Crvenu zvezdu”

Big Portal

Povremeni reprezentativac Srbije pauzirao je pet meseci zbog povrede ligamenata kolena prošlog leta protiv Helsinikija u kvalifikacijama za Ligu šampiona, druge teške za samo dve godine.

Očekuje se da zaigra sutra u prijateljskom meču protiv slovačke Dunajske Strede.

“Bio sam tu za Zvezdu, ginuo sam i dalje ću ginuti. Srećan sam što sam se vratio, nadam se da povreda više neće biti, žao mi je što nisam osetio draž Lige šampiona na stadionima Totenhema i Bajerna”, rekao je Jovičić novinarima u Beleku.

On je naveo da ga konkurencija u vidu dolaska Seku Sanoga ne zabrinjava.

“Bila nam je potrebna konkurencija, podsrtek da radim više, a Sanogu, koji je sjajan momak i koji će uskoro pokazati sportsko umeće iz Jang Bojsa želim dobrodošlicu”.

Jovičić je dodao da igrači nisi mogli da zamisle da će Vladan Milojević otići na kraju polusezone, ali da je stigao idelaan naslednik – Dejan Stanković.

“Svi znamo čiji grb nosimo i čije boje branimo, što je najbitnije kada se igra u Zvezdi”, istakao je Jovičić i otkrio da i dalje nosi brojanicu koju je dobio od Milojevića pre dve godine uoči utakmice protiv Kelna, kada se vratio na teren posle prve duge pauze, a Zvezda izborila evropsko proleće.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare