6. Januara 2020.

Emotivan oproštaj Marka Marina

Big Portal

Marin je u nedelju zvanično postao novi igrač Al Ahlija, gde je prešao iz redova šampiona Srbije.

“Beogradski Mesi” se zahvalio klubu i navijačima na podršci pruženoj u prethodnih godinu i po dana.

“Proveo sam godinu i po dana u klubu koji volim od rođenja. Godinu i po predivnih dana. Igrao sam, pobeđivao, osvajao trofeje, usrećio i sebe i naše navijače. Ispunio sam sve svoje dečačke snove. Sada je došlo vreme za rastanak. Došlo je vreme za nove izazove”, napisao je Marin na Instagram profilu i nastavio:

“Želim da se zahvalim navijačima Crvene zvezde, svojim saigračima, trenerima, rukovodstvu kluba, ljudima koji su mi omogućili da ispunim želju i dečački san da igram za svoj voljeni klub. Nadam se da sam ispunio očekivanja navijača i svih ljudi u klubu”.

On je za Zvezdu dao 11 golova i upisao 24 asistencije na 58 mečeva. Već od debija sa Radnikom iz Surdulice pokazao je da će praviti razliku i to je i radio, često i jedini u mečevima Zvezde godinu unazad.

“Zvezda je u poslednje vreme postigla velike uspehe igranjem u evropskim takmičenjima i osvajanjem titula u domaćem prvenstvu. Nadam se da će i u budućnosti nastaviti putem uspeha i vratiti se na mesto u Evropi koje joj pripada,a to je konstantno igranje u evropskim takmičenjima pre svega. Došlo je vreme za neke nove, mlađe igrače da pronose slavu velikog kluba. Želim Zvezdi osvajanje titule u domaćem prvenstvu i naravno kvalifikaciju u neko od evropskih takmičenja. Poželeo bih celoj zvezdaškoj porodici srećne božićne praznike uz pozdrav Hristos se rodi”, napisao je Marin.

https://www.instagram.com/p/B689D7vAoSJ/?utm_source=ig_embed

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare