3. Januara 2020.

Vrhovac iz SNSD-a imenovan za v.d. direktora IRB RS

Big Portal

Vrhovac će na ovoj funkciji zamijeniti Snežanu Vujnić.

Dražen Vrhovac, za kojeg su mediji ranije najavili da će biti imenovan za vršioca dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke (IRB) Republike Srpske, ima diplomu Fakulteta za uslužni biznis (FABUS) iz Sremske Kamenice kod Novog Sada i doktorat Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment (PIM) Banjaluka.

Vrhovac je trenutno poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS i rukovodilac Filijale Fonda PIO u Prijedoru,

Kako je nedavno prenio portal Capital, Dražen Vrhovac u Prijedoru ima registrovan i privatni biznis i to Agenciju za izvođačku umjetnost “FANTASY PRODUCTION INTERNATIONAL RS”.

Agencija je registrovana za izvođačku umjetnost, pomoćne djelatnosti u izvođačkoj umjetnosti i umjetničko i književno stvaralaštvo i scensku umjetnost.

Što se tiče ranijih navoda medija da je njegova diploma sporna jer je izdata na FABUS-u, Vrhovac, kako je nedavno prenio Kapital, kaže da mu je dosadilo da to objašnjava, da je sve provjereno kada je radio u „Poštama“ i Fondu PIO, te da je i u Narodnoj skupštini diskutovao o visokom obrazovanju kako bi skinuo tu priču sa sebe jer je ta priča „proizvod nečijih interesa, nego što ima veze sa realnošću“.

„Ne stidim se ničega i ponosan sam na sve što sam u životu stekao“, kazao je Vrhovac.

(BN)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare