19. Decembra 2019.

NERVOZA: Tramp tvitovao čak 45 puta za vrijeme debate o impičmentu

Big Portal

Iako je Bijela kuća insistirala na tome da će predsjednik biti previše zauzet da bi se fokusirao na dešavanja u Kongresu, Tramp je proveo čitavo prije podne tako što je ogorčenost i prkos izražavao putem tvitova i retvitova, prenosi AP.

– Možete li da povjerujete da će me danas opozvati radikalna ljevica, demokrate koje ne rade ništa, a ja nisam ništa loše uradio – upitao je Tramp u jednom od tvitova i pozvao pratioce da se pomole.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1207277859519238154

Kako su članovi Predstavničkog doma ulazili dublje u raspravu o impičmentu, pojačavao se i intenzitet Trampove reakcije, pa je sve počeo da kuca velikim slovima.

– Tako užasne laži koje iznosi radikalna ljevica, demokrate koje ne rade ništa. To je napad na Ameriku i napad na Republikansku stranku – napisao je Tramp.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1207355923573989376

On je optužio demokrate “za nelegalan, stranački pokušaj puča” i “proglašavanje rata američkoj demokratiji”.

Američki predsjednik nije planirao javne aktivnosti u vrijeme debate, ali je za večernje sate zakazan miting u okviru predizborne kampanje u saveznoj državi Mičigen.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare
јова
јова
4 godine prije

Ако већ немамо српску ријеч за твитовање (мада би било правилније рећи “објавио на твитеру”, бар за тај импичмент имамо српску ријеч (а они који не говоре енглески и не знају шта је импичмент)
Да ли ви желите да вас разумију сви или само млађа популација која углавном влада енглеским језиком?