24. Oktobra 2019.

Liverpul dominantan, Napoliju tri boda protiv sjajnog Salcburga, pobjede Intera i Barselone

Big Portal

Aktuelni šampioni Evrope slavio je na gostovanju protiv belgijskog predstavnika i posle tri odigrane utakmice ima šest bodova, jedan manje od Napolija.

Ekipa Jirgena Klopa odigrala je rutinsku utakmicu i na kraju je ostvarila ubedljivu pobedu.

grupa E:
Genk – Liverpul 1:4 (0:1)
(Odej 88 – Čemberlen 257Mane 74Salah 87)
Salcburg – Napoli 2:3 (1:1)
(Haland 40p72 – Mertens 1764Insinje 73)

Golove za “redse” postigli su Čemberlen u drugom i 57. minutu, Mane u 77. i Salah u 87. Jedini strelac za domaći sastav bio je Odej samo minut posle gola Egipćanina.

U drugom meču grupe Salcburg i Napoli su potpuno opravdali očekivanja. Svi su pretpostavili da bi ovo mogao da bude meč s puno šansi i golova, i baš to smo i dobili.

Salcburg je odigrao sjajnu utakmicu, nadigravao se sa Napolijem, ali je na kraju poražen. Dva pogotka za domaći sastav postigao je supertalentovani Haland, dok su strelci za ekipu iz Napolja bili Mertens dva puta i Insinje.

Možda i najpoštenije bi bilo da je utakmica završena nerešenim rezultatom, međutim Insinje je uspeo da samo minut nakon izjednačujućeg gola pogodio za 3:2.

To će se ispostaviti kao i konačan rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Fudbaleri Barselone su teže od očekivanog došli do pobede nad Slavijom u Pragu, dok je Inter minimalnim rezultatom pobedio Borusiju.

Takvim ishodom trećeg kola Grupe F Lige šampiona španski predstavnik je “skočio” na prvo mesto, nemačka ekipa je pala na drugo i ima isti broj bodova sa trećeplasiranim Interom.

grupa F:Inter – Dortmund 2:0 (1:0)
(Martines 22Kandreva 89)
Slavija Prag – Barselona 1:2 (0:1)
(Boril 50 – Mesi 3Olijanka 57ag)

Barselona je do prednosti u Češkoj stigla već u trećem minutu, golom Lionela Mesija.

On je začeo akciju, pronašao Artura koji je imao veliki prostor za sebe ispred kaznenog prostora i potom se u svom stilu ušunjao u šesnaesterac.

Usledilo je povratno dodavanje, a Mesi je toliko brzo reagovao da je čuvar mreže Slavije sve primetio tek kada je lopta završila u njegovoj mreži.

Izjednačenje je stiglo u 50. minutu, Lukas Masopust je divno pronašao Jana Borila u kaznenom prostoru Barselone, a ofanzivcu Slavije nije bilo teško da zatrese mrežu.

Konačan rezultat je u 57. minutu postavio Peter Olajinka, autogolom za koji je najzaslužnija snalažljivost Luisa Suaresa.

U drugom meču ove grupe Inter je golovima Lautara Martinesa u 22. i Antonija Kandreve u 89. uspeo da savlada Borusiju iz Dortmunda na svom terenu.

Ostaće upisano da je Martines u 83. minutu promašio jedanaesterac, kao i da je u ukupnoj statistici nemačka ekipa imala više vremena loptu u svom posedu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Fudbaleri Lila su golom u 95. minutu izbegli poraz od Valensije, dok je Benfika u finišu meča savladala ekipu Liona.

grupa H:Ajaks – Čelsi 0:1 (0:0)
(Batšuaji 85)
Lil – Valensija 1:1 (0:0)
(Ikone 90+5 – Čerišev 64)

Španski predstavnik je imao prednost koja je mogla da mu omogući da napravi totalni spektakl u Grupi H, jer bi u tom slučaju imao šest bodova, kao i Ajaks i Čelsi.

Gol za Valensiju je u 63. minutu postigao Denis Čerišev, ali je u petom minutu nadoknade vremena izjednačenje doneo Džonatan Ikone.

Drama tu nije bila završena, čak tri minuta je trajalo većanje o tome da li je gol regularan ili ne.

Tek u 98. minutu je arbitar Deniz Ajtekin dao znak na centar i ozvaničio izjednačenje rezultata.

Francuska ekipa je osvojila prvi bod u ovoj sezoni, a u utakmici ove grupe odigranoj ranije Čelsi je minimalnim rezultatom savladao ekipu Ajaksa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

grupa G:Lajpcig – Zenit 2:1 (0:1)
(Lajmer 49, Sabicer 59 – Rakitski 25)
Benfika – Lion 2:1 (1:0)
(Silva 4, Pici 86 – Depaj 70)

Posle dva teška poraza Benfika je uspela da ostvari pobedu i to nad ekipom Liona na svom terenu.

Portugalski tim je poveo već u 4. minutu golom Rafe Silve, koji je u 20. minutu morao da napusti igru zbog povrede.

Na sledeći gol se čekalo do 70. minuta, kada je izjednačio Memfis Depaj, a konačan rezultat je 16 minuta kasnije postavio Pici, posle velike greške golmana Antonija Lopesa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare