8. Augusta 2019.

Novajlija u Zvezdi: Zaslužujemo grupnu fazu Lige šampiona

Big Portal

Novi fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović zvanično je predstavljen na stadionu “Rajko Mitić”.

Talentovani vezista u Zvezdu dolazi iz Rada u transferu vrednom 400.000 evra, a uzeo je dres sa brojem 20.

Dvadesetogodišnji Petrović je izjavio da je srećan što je došao u najveći klub na ovim prostorima i kao glavne ciljeve postavio plasman u Ligi šampiona i odbranu titule prvaka Srbije.

“Hvala upravi kluba i stručnom štabu što su mi ukazali poverenje da dođem u Crvenu zvezdu. Jako sam srećan što sam došao u najveći klub na Balkanu. Siguran sam da ćemo uspeti da dostignemo uspeh, a to je najmanje grupna faza Lige šampiona i da budemo na vrhu u Srbiji”, rekao je Petrović.

Petrović nije skrivao da je ovog leta imao ponude inostranih klubova.

“Mesec dana se puno pričali o ponudama iz inostranstva, ali Zvezda je bila jedina želja. Kad sam dobio poziv nijednog trenutka nije bilo dileme”, rekao je Petrović.

Na pitanje novinara da li će debitovati protiv Mladosti iz Lučana u 4. kolu Superlige, Petrović je odgovorio da je spreman i da je ta odluka na treneru Vladanu Milojeviću.

Sportski direktor Mitar Mrkela izrazio je zadovoljstvo dolaskom talentovanog veziste.

“Naša procena je da je Petrović najbolji igrač na toj poziciji u Srbiji i da će doprineti još boljim rezultatima. Poznajem ga jako dobro, sarađivali smo dugo jer je bio reprezentativac Srbije u mlađim selekcijama. Želim mu da u Zvezdi ostvari snove”, zaključio je Mrkela.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare