11. Jula 2019.

Mediji: Mančester junajted želi da kupi dvojicu Srba

Big Portal

Mančester junajted zainteresovan je ne za jednog, već za dvojicu reprezentativaca Srbije, piše “Mančester Ivning njuz” (Manchester Evening News).

Mančesterski list prenosi pisanja neimenovanih medija koji “sele” Sergeja Milinković-Savića i Nikolu Milenkovića na Old Traford.

Junajted još nije poslao zvaničnu ponudu u Rim, ali je usmeno obevestio Lacio da je spreman da za transfer veziste MIlinković-Savića izdvoji 80 miliona evra.

Junajted se uključio u trku za dovođenje Sergeja nakon Pari Sen Žermena, čiju su ponudu iz Lacija odbili.

Lacio za zvanično najboljeg vezistu Serije A prošle sezone zahteva okruglo 100 miliona i ne želi da ide ispod te cene, ali je Junajted spreman da poveća iznos.

Na meti Junajteda je još jedan Srbin iz Serije A, Nikola Milenković, za koga je navodno još u januaru ponudo 40 miliona evra, ali je Fiorentina odbila ponudu jer traži 10 miliona više.

Junajted već godinama prati srpski tandem iz Italije, čak je zbog njih u Podgoricu na meč Crna Gora – Srbija dolazio tadašnji menadžer Žoze Murinjo.

Očigledno se ništa nije promenilo ni kod njegovog naslednika Olea Gunara Solskjera, sudeći bar po italijanskim i engleskim medijima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare