11. Jula 2019.

Ova muška navika odbija i izluđuje žene

Big Portal

Iskrenost, razumijevanje, podrška i odanost, osobine su koje žene izuzetno cijene kod muškarca.

Kada odluče da uđu u vezu, žene prvenstveno biraju zrele, stabilne, ostvarene i jake muškarce.

Ali bez obzira koliko muškarac imao kvaliteta, jednu stvar mu žena neće nikako oprostiti. A to je neurednost, odnosno aljkavost.

Čini se da ova osobina zauzima sve važnije mesto u vezama, ali i avanturama muškarca i žene.

Naime, istraživanje koje je sproveo “Storage World” pokazalo je da čak 61 posto žena izuzetno odbija neuredna muška soba ili stan.

Nezavisno od toga da li je reč o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o njihovoj higijeni, ali i o drugim važnim životnim navikama.

S druge strane, samo 25 posto muškaraca priznalo je da ne voli da vidi neurednu žensku sobu ili stan i da to utiče na njihovu uzbuđenost.

Isto istraživanje je dokazalo da čak tri četvrtine ljudi u vezama ima problem sa suočavanjem sa partnerom kada je u pitanju navika urednosti što dovodi do nedostatka komunikacije i dubljih problema u vezi.

Zato, ako primetite da vam žena govori da bi trebalo da budete uredniji, možda je baš sada pravo vreme da poradite na tome zarad budućnosti vaše veze.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare