5. Jula 2019.

“Planule” Zvezdine sezonske karte, “Mitić” dobio novi semafor

Big Portal

U Ljutice Bogdana se užurbano spremaju za novu sezonu, a u tome aktivno učestvuju i navijači.

Nekoliko zanimljivih pojačanja podiglo je očekivanja među navijačima pa je klub već oborio jedan rekord po broju prodatih sezonskih ulaznica.

Drugog dana prodaje Zvezda je izdala 355 sezonskih karata, što je najbolji rezultat u istoriji kluba za jedan dan, a navijači su formirali dugačak red na zapadnoj strani stadiona.

Ulaznice za Zvezdu možete kupiti svakog radnog dana 10-19 časova i subotom 11-16 sati u Servisu za članstvo na zapadnoj tribini stadiona “Rajko Mitić”.

Sezonske važe za utakmice Superlige uključujući i plej-of i prva tri kola kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Informacije o pogodnostima za mečeve četvrtog kola kvalifikacija ili grupne faze bilo kog UEFA takmičenja biće naknadno objavljene na zvaničnom klupskom sajtu i društvenim mrežama kluba.

Vlasnici novih pojedinačnih i porodičnih ulaznica za zapadnu tribinu će biti smešteni u sektor 6. Cena obnove propusnice je 5.000, dok je nova sezonska karta 8.000 dinara.

Kad su u pitanju propusnice za decu, uz punoletnog nosioca paketa, one iznose 1.000 dinara, a porodični paket ograničen je na najviše petoro dece mlađe od 15 godina. Prilikom kupovine ulaznica neophodno je doneti sliku za svako dete.

Vlasnici dosadašnjih sezonskih karata VIP dela zapadne tribine imaće mogućnost da do 1. avgusta obnove sezonsku kartu po ceni od 8.000 dinara. Nakon 1. avgusta sve neiskorišćene obnove će biti puštene u slobodnu prodaju po ceni od 12.000 dinara.

Klub moli sve vlasnike sezonskih karata na centralnom delu zapada da iskoriste ovu mogućnost i obnove kartu do predviđenog roka, jer kasnije to neće biti u mogućnosti.

U prodaju će biti pušteno 1.100 karata za obnovu u sektoru VIP zapad i još 100 novih ulaznica za taj deo tribine. Cena obnove je 8.000 dinara, dok je sezonska za nove korisnike 4.000 dinara skuplja.

Vlasnici pojedinačnih propusnica za istočnu tribinu će biti smešteni u sektoru 3. Cena za obnovu ulaznica iznosiće 4.000 dinara i 7.000 dinara za nove sezonske.

Sektor 2 je namenjen isključivo za vlasnike porodičnih paketa. Cena za odraslog nosioca porodičnog paketa je 4000 dinara za obnovu i 7.000 dinara za nove sezonske, dok su propusnice za decu besplatne.

Cena sezonske ulaznice za severnu tribinu za obnovu iznosi 2.500 dinara, a za novu 4.000 dinara.

Zvezdaši koji utakmice našeg tima žele da gledaju iz VIP galerije, ukoliko obnove sezonsku moraće da izdvoje 50.000 dinara, a ako kupuju novu 60.000 dinara.

Za sektor VIP 1 i Pet Zvezdinih zvezda cena sezonske ulaznice iznosi 120.000 dinara.

Popust mogu da iskoriste isključivo aktivni članovi kluba koji poseduju sezonsku propusnicu za sezonu 2018/2019.

“Rajko Mitić” dobio novi semafor

Stadion Crvene zvezde dobija novo ruho, na “Rajku Mitiću” se radi punom parom već više od mesec dana, a bitna novina je i semafor.

“Počeli su radovi na zameni velikih ekrana na južnoj tribini i nadamo se da će najkasnije do meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona biti u upotrebi potpuno novi semafor. Postojeći će biti kompletno zamenjen. Radovi uveliko traju tako da je polovina koju je činio stari “lampaš” praktično već skinuta, a druga polovina će biti vrlo brzo uklonjena, kako bi počelo sa potavljanjem konstrukcije novog, velikog ekrana”,
 navodi se na sajtu klub.

Iako se razmišljalo o mogućnosti promeni lokacije semafora, odlučeno je da i dalje navijači prate vreme, rezultat i strelce na utakmici na staroj poziciji u vrhu južne tribine.

“To mesto je postalo antologijsko, upravo na vrhu južne tribine stajala su, uz Zvezdino, ogromna imena evropskog fudbal, nezaboravne pobede i klub neće ništa manjati. Takođe, novi semafor će biti najmoderniji, poput onih na svim evropskim stadionima, a biće istih dimenzija kao i sadašnji”,
 dodaje se u saopštenju.

“Semafor želimo već duže vreme da zamenimo i sada smo uspeli da odvojimo značajna sredsttva za kupovinu novog i zamenu straog. Poboljšavamo komfor naše publike u svakom segmentu i semafor je neizostavni deo toga. Želimo da svi zvezdaši imaju najbolji mogući pregled igre i rezultata u svakom trenutku, a novi semafor će to omogoćiti”,
rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare