28. Juna 2019.

Stariji brat Miloša Bikovića se zamonašio i ovako izgleda!

Big Portal

Mihailo Biković, brat Miloša Bikovića, zamonašio se dok je mlađi brat bio dijete, a glumac je više puta govorio koliko je vezan za brata.

Međutim, iguman Mihailo Biković je ranije govorio o tome koliko i njemu znači brat.

– Miloševo rođenje doživio sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osjećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dijete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje – rekao je ranije i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

Njegove riječi o Milošu su više nego dirljive.

Mihailo Biković
MIHAILO BIKOVIĆFOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

On je otkrio i nešto što do sada nije u javnosti.

– Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osjećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav – dodao je.

Mihailo Biković
MIHAILO BIKOVIĆFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Miloš je sa 16 godina starijim bratom izuzetno blizak. Ipak, njihova životna interesovanja i pozicije dovele do toga da su često razdvojeni.

– Nedostaje mi brat. Često, često. Ali, u svemu moraju da postoje žrtve zarad jednog višeg interesa. A taj viši interes je da svi dobijemo jedno dobro koje će oplemeniti naše duše – istakao je iguman.

Glossy

Foto: Instgaram/Printscreen

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare