19. Juna 2019.

Napad na ekipu BN TV u Doboju

Big Portal

Tokom privođenja uhapšenih u današnjoj akciji policije, sestra jednog od uhapšenih napala je snimatelja BN TV, javlja naš dopisnik iz tog grada.

Tri lica su lišena slobode, dok je veća količina opojne droge oduzeta prilikom realizacije višemjesečne operativne akcije kodnog naziva “Teatar”

U akciji policije u Doboju uhapšene su tri osobe, te oduzeto 3,3 kilograma skanka, 1,1 kilogram spida, 100 grama kokaina, dva kilograma eksploziva i novac u raznim valutama.

Načelnica Odjeljenja MUPRS-a za odnose sa javnošću Mirna Miljanović potvrdila je Feni da je akcija kodnog naziva “Teatar” usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe, koja je ilegalno preprodavala veće količine opojnih droga i minsko-eksplozivna sredstva.

Uhapšeni će, nakon završene kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedeni u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Akciju “Tetar“ su realizovali policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUPRS-a i Policijske uprave Doboj, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Uhapšeni u policijskoj akciji “Teatar” Anđelko Miličević, Milan Mitrović i Kristijan Majstorović sprovedeni su u Okružno javno tužilastvo Doboj.

Tokom privođenja, rodbina jednog od uhapšenih napala snimatelje BN TV i lokalne RTV Doboj, javio je dopisnik BN TV.

BN TV

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare