19. Juna 2019.

Vjenčanica Karoline Voznjacki oduzima dah

Big Portal

Danska teniserka poljskog porijekla Karolina Voznjacki (28), bivša prvoplasirana na WTA listi, stala je na ludi kamen. Udala se za vjerenika Dejvid Lija, nekadašnjeg NBA košarkaša, u Toskani pred oko 100 zvanica koje su činili prijatelji i porodica.

https://www.instagram.com/p/By1H9Y4i4TV/

U intimnom ambijentu jedne vinarije jednog od najljepših i najromantičnijih dijelova Italije, Karolina i Dejvid su razmijenili zavjete, a vjenčanje se dogodilo u hotelu Castiglion del Bosco, u kom se prije tri godine Kejt Apton udala za bejzbol igrača Džastin Verlandera.

https://www.instagram.com/p/By3OJaRBUXr/

Jedna od Karolininih djeveruša bila je Serena Vilijams, a među zvanicama su bili i NBA košarkaši Pau Gasol i Harison Barns, teniserka Andželik Kerber, zvijezda američkog fudbala Džesi Palmer…

https://www.instagram.com/p/By2huP_jCb8/

Ipak, svu pažnju modnog svijeta zaokupila je Karolinina vjenčanica.

https://www.instagram.com/p/Byx-EGuilL1/?utm_source=ig_embed

Voznijacki je bila u vezenoj haljini koju je dizajnirao Oskar de la Renta, a ovaj detalj je izazvao pažnju mnogih modnih magazina svijeta, budući da je riječ o jednom od najpoznatijih modnih kreatora na svijetu, čija su specijalnost upravo vjenčanice.

https://www.instagram.com/p/ByvUU_hFGx0/?utm_source=ig_embed

*

https://www.instagram.com/p/ByyNERHoxMl/?utm_source=ig_embed

Li je zaprosio Karolinu 2017. godine, dvije nakon što su se i upoznali preko zajedničkog prijatelja. Trenutno 14. teniserka svijeta se priprema za Vimbldon, nakon razočaravajuće igre na Rolan Garosu i ispadanja u prvom kolu od Veronike Kudermetove u tri seta.

https://www.instagram.com/p/By2-LTuisQR/

Izvor:: Noizz.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare