28. Maja 2019.

Saša Obama na maturi je oličenje ženstvenosti

Big Portal

Djevojka čije smo pravo ime saznali tek nedavno, mnogim svojim postupcima je iznenadila fanove bivše predsjedničke porodice, naročito kad je odlučila da poput svojih “običnih” vršnjaka nađe ljetnji posao u restoranu, a mada njen tata uveliko nije na čelu SAD, interesovanje za svaki njen korak ni danas ne jenjava. Zato nije ni čudo što su do svakog drugog prosječnog građanina zapadnog svijeta, koji u slobodno vrijeme obitava na Twitteru, došle Natašine/Sašine maturske fotografije.

A imalo se tu šta i vidjeti.

Prije svega, kako izgledaju nepretenciozni šik i jednostavna elegancija u režiji djevojke čiju je fotku na Instagram svojevremeno okačio Drake, nazvavši je “style popperom”.

Saša se nije odlučila za raskošnu toaletu koja će da vrišti do dubokog svemira. Naprotiv. Izabrala je usku dugu crnu haljinu sa tankim bretelama i dubokim šlicem, uz crne jednostavne sandale, diskretnu srebrnu ogrlicu i alke. Kosu je ispeglala i zabacila iza ramena, a opšti utisak koji je ovaj maturski look izazvao glasi – bez greške.

Kao bilo koju drugu američku tinejdžerku, Sašu su na maturu ispratili članovi porodice i, ne baš tako tipično, agenti Tajne službe, a fanovima je jedini problematičan detalj cijelog ovog okupljanja bila činjenica da mu, bar sudeći po fotografijama, nije prisustvovao tata Barak.

Saša je, inače, zajedno sa svojom sestrom, i dalje jedna od najpopularnijih tinejdžerki u Americi. Mladi se s njom identifikuju i doživljavaju je kao uzor, a za to je najviše zaslužna činjenica da se njih dvije zaista ponašaju kao sav normalan svijet. U javnost je kroz posljednjih 10 godina, koliko su ove djevojke javne ličnosti, isplivalo mnogo zanimljivih detalja o njihovom životu, a većina je bila upravo u toj službi – da ih pokaže kao “smrtnice”, kao što je priča o ljetnjem poslu u Martinim vinogradima.

S druge strane imamo i one detalje koji su tu da pokažu da Saša ipak nije kao običan svijet, već da se radi o djevojčici koja na večerama upoznaje holivudske glumce, u svojoj sviti ima rijaliti zvijezde, a najbolji prijatelji su joj potomci takođe planetarno poznatih ljudi.

Ali dobra stvar sa 21. vijekom je što imate pravo da vjerujete u šta god poželite. Zato, samo naprijed.

Izvor:: Noizz.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare