14. Maja 2019.

Rim: Fonjini bolji od Conge, Čekinato eliminisao De Minora, Venus na Serenu u drugom kolu

Big Portal

Italijanski teniser odigrao je sjajan meč pred domaćom publikom i zasluženo se nalazi u narednoj fazi turnira.

Fonjini će u drugom kolu Rima igrati protiv Radu Albota ili Benoe Pera.

Kanadski teniser Denis Šapovalov plasirao se u drugo kolo, pošto je pobedio 43. igrača sveta Španca Pabla Karenja Bustu posle dva seta, 6:3, 7:6.

Šapovalov, 22. teniser sveta, pobedio je posle sat i 37 minuta. On je u četvrtom gemu prvog seta oduzeo servis Špancu i poveo u meču. U drugom setu nije bilo brejka, pa je meč rešen u taj-brejku, koji je Šapovalov dobio sa 7:5.

Šapovalov će u drugom kolu igrati protiv Novaka Đokovića, koji je kao prvi nosilac slobodan u prvom kolu. U drugo kolo plasirao se i Italijan Marko Čekintato, pobedom protiv Australijanca Aleksa De Minaura od 4:6, 6:3, 6:1.

Čekinato će u drugom kolu igrati protiv Nemca Filipa Kolšrajbera. Španac Albert Ramos Vinjolas pobedio je u prvom kolu Francuza Gaela Monfisa sa 6:3, 6:1. On će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela Argentinca Dijega Švarcmana i Jošija Nišioke iz Japana.

Britanski teniser Kameron Nori plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Australijanca Džona Milmana sa 3:6, 6:3, 6:4. Nori će igrati protiv Borne Ćorića iz Hrvatske.

Američka teniserka Venus Vilijams plasirala se u drugo kolo turnira u Rimu pošto je pobedila 20. teniserku sveta Belgijanku Eliz Mertens – 7:5, 3:6, 7:6.

U meču koji je trajao tri sata i pet minuta, teniserke su napravile 15 brejkova.

Ona će u drugom kolu igrati protiv mladje sestre Serene, koja je ranije danas pobedila Šveđanku Rebeku Peterson sa 6:4, 6:2.

U drugo kolo plasirala se i Amerikanka Medison Kiz, pobedom protiv Polone Hercog iz Slovenije od 6:4, 7:6.

Estonka Anet Kontaveit pobedila je u prvom kolu Monu Bartel iz Nemačke sa 4:6, 6:4, 6:4.

 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare