10. Maja 2019.

Gnusne stvari koje žene rade kada ih niko ne gleda

Big Portal

No istina je zapravo daleko od profinjene maske koju većina žena nosi u javnosti i skida tek u potpunoj samoći. U takvim trenucima žene znaju raditi zaista odvratne stvari. A iako to niti jedna neće priznati, sigurni smo da će se mnoge među vama prepoznati u većini ovih odbojnih ženskih navika.

1. Ne perete kistove i spužve za make-up

To ste možda uradili jednom, kada ste negdje pročitali o broju bakterija koje se nakupljaju na prljavim kistovima i spužvama za make-up, ali ste na to brzo zaboravili i vratili se starim navikama.

2. Ne bacate staru šminku

I dok nijedna žena sigurno ne bi ni u ludilu popila mlijeko čiji je rok trajanja prošao prije pola godine, većina ih nema tih problema sa starom šminkom. Ruž koji je trebao završiti u smeću još prije dvije godine, dobar je sve dok se ne istroši, zar ne?

3. Ne perete plahte dovoljno često

Ni približno onoliko često koliko se preporučuje! Pa kome se da skidati stare i stavljati nove svakih nekoliko dana?! Stoje sve dok ih ne isprljate sladoledom koji redovno potajno jedete u krevetu.

4. Nikada ne perete grudnjake

Dobro, ne baš nikada, ali puno rjeđe no što biste trebale. Sve dok se ne radi o gaćicama, zaboravljate i da neke druge stvari spadaju pod kategoriju donjeg veša, a tu se osim grudnjaka nalaze i najlonke te potkošulje, koje biste trebali prati nakon najviše tri-četiri nošenja.

5. Siječete nokte po cijeloj kući

Odlazak na manikuru i pedikuru rituali su koje si često priuštite jer ste jednostavno tolika dama da sve do zadnjeg detalja na vama mora biti savršeno. No na te damske manire brzo zaboravite u danima kada ne stignete otići u salon ili si ne možete priuštiti tretman. Tada grickalica vodi glavnu riječ, a nokti lete posvuda.

6. Nikad ne perete zimsku jaknu

Iako većinu zime provedete u istoj jakni ili kaputu, nekako je uvijek zaboravite oprati i odgađate to do proljeća. Naravno, kada dođe proljeće, spremite je s ostalom zimskom odjećom i zaboravite na svoj plan.

7. Nikad ne čistite četku za kosu

Jednom u dvije godine, kada vam to ipak padne na pamet, češljanje postaje potpuno novo iskustvo.

8. Popravljate šminku pljuvačkom

Taman ste se našminkali, ali ste onda kihnuli i maskara vam se razmazala po kapcima? Ko sad ima vremena posezati za odstranjivačem šminke ili kremom za lice… Sve će najbrže riješiti malo pljuvačke na prstu ili rubu toaletnog papira.

 

Index

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare