9. Maja 2019.

Irving ponovo očajan, Janis na nivou – Milvoki je u finalu Istoka!

Big Portal

Baksi su do odlučujuće pobede došli na svom terenu rezultatom 116:91 i tako četvrti meč zaredom uspeli da savladaju protivnike.

Oni su se u finale istočne konferencije plasirali sa samo jednim porazom, pošto su u prvoj rundi sva četiri puta bili bolji od Detroit Pistonsa.

Do ogromne prednosti izabranici Majka Budenholzera došli su posle prva 24 minuta, kada su na pauzu otišli sa +16.

Seltiksi su u samo jednom trenutnu u nastavku uspeli da zaostatak smanje na jednocifren broj poena, da bi na kraju pretrpeli izuzetno ubedljiv poraz.

Svoju ekipu je do pobede vodio sjajni Janis Adetokumbo sa 20 poena i po osam skokova i asistencija za 31 minut na terenu. Kris Midlton je imao 19, Erik Bledso 18, a Džordž Hil 16 poena.

Kajri Irving je ponovo bio izuzetno loš, a ovoga puta je iz igre šutirao 6/21 za 15 poena. Posle uvodne pobede u seriji Irvingu je redom šutirao 4/18, 8/22 i 7/22, uz ovaj meč u kojem nije bilo ništa bolje.

Kajri je i pored loših procenata bio najefikasniji u Seltiksima, s obzirom da su Markus Moris i Džejson Tejtum postigli po 14, a Džejlen Braun 12 poena. Niko više nije bio dvocifren.

Milvoki sada ide na kraću pauzu, pošto čeka da dobije protivnika u finalu Istoka.

U seriji za megdan Milvokiju igraju Filadelfija i Toronto. Kanađani tu vode sa 3-2, a šesti meč serije igra se u Filadelfiji u petak od 2 časa posle ponoći.

https://youtu.be/sBhZh7waJVU

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare