6. Maja 2019.

Prva poruka Adel nakon razvoda je inspiracija dana

Big Portal

Adel je povodom svog 31. rođendana objavila nekoliko crno-bijelih fotografija, na kojima je skockana i nasmijana, uz ohrabrujuću poruku.

“Ovo je 31. Hvala je*enom bogu. Trideseti me je iskušavao tako jako, ali sam se trudila iz sve snage da učim iz toga. Nebitno koliko smo dugo ovde, život je uvijek komplikovan”, konstatovala je pjevačica. Kaže da se u proteklih nekoliko godina drastično promijenila.

 

View this post on Instagram

 

This is 31…thank fucking god 💀 30 tried me so hard but I’m owning it and trying my hardest to lean in to it all. No matter how long we’re here for life is constant and complicated at times. I’ve changed drastically in the last couple years and I’m still changing and that’s okay. 31 is going to be a big ol’ year and I’m going to spend it all on myself. For the first time in a decade I’m ready to feel the world around me and look up for once. Be kind to yourself people we’re only human, go slow, put your phone down and laugh out loud at every opportunity. Learning to REALLY truly love yourself is it, and I’ve only just realized that that is more than enough. I’ll learn to love you lot eventually 😂 Bunch of fucking savages, 30 will be a drum n bass record to spite you. Chin up eh ❤️

A post shared by Adele (@adele) on

“I dalje se mijenjam i to je ok. 31. će biti velika godina i posvetiću se sebi. Prvi put za 10 godina spremna sam da osjetim svijet oko sebe i zaista ga vidim. Budite dobri prema sebi, svi smo samo ljudi, usporite, spustite telefone i smijte se glasno kad god imate priliku. Treba učiti da stvarno, iskreno voliš sebe, i ja sam upravo shvatila da je to i više nego dovoljno. Naučiću eventualno i vas da volim”, poručila je Adel, a onda najavila ono što su svi čekali: “Gomilo divljaka, 30 će biti drum n bass album. Glavu gore!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on

Adel, najprodavanija britanska pjevačica, do sada je izdala tri albuma – “19”, “21” i “25”. I svaki je obilježio i iznio važno poglavlje u njenom životu, zato ne čudi ni što će “30” biti izdanje na kojem ćemo je upoznati kao potpuno novu ženu, spremnu da ponovo osvoji svijet svojom novom muzikom.

Izvor: Noizz.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare