6. Maja 2019.

Jokić: Jeo, gledao TV, jeo, spavao, Meloun: Srce mi je zastalo zbog Nikole

Big Portal

Nagetsi su pobedili Blejzerse 116:112 i izjednačili na 2-2 u polufinalu Zapada NBA plej-ofa, pred povratak serije u Kolorado.

“Mi ne odustajemo. Imamo mnogo momaka koji su takmičari. Mislim da više mrzimo da gubimo nego što volimo da pobeđujemo, što je čudno. Nismo želeli da nam bude izgovor da smo izgubili zbog četiri produžetka, jer smo bili umorni”, rekao je Jokić.

Denver je slavio u Portlandu svega 40 sati nakon poraza u istorijskom meču sa četiri produžetka.

“Rekli smo sebi: ‘Ako pobedimo danas, prošla utakmica nije bitna’. Da, igrali smo četiri produžetka, bilo je iscrpljujuće. Ali smo želeli da poništimo tu utakmicu”, dodao je Srbin.

Nakon što je igrao 65 minuta u sada već kultnom trećem meču, Jokić se vratio na teren jednako impresivan kao u dosadašnjem delu sezone i ostvario još jedan tripl-dabl (21 poena, 12 skokova, 11 asistencija).

“Jeo sam dobro, gledao TV, opet jeo, spavao. Da budem iskran, ceo dan nisam mislio o toj utakmici
“, kome su navijači Portlanda konstantno zviždali zbog ‘incidenta’ sa Enesom Kanterom u trećem susretu, “Ne znam šta da vam kažem. Portland ima odlične navijače koji pomažu timu. To je njihova stvar”.

Nakon još jedne sjajne reakcije Denvera na poraz, mediji su upitali Gerija Herisa o “otpornosti” Nagetsa.

“Svi su sad naučili tu reč (resilience)?”, dobacio je Jokić.

Peti meč serije na programu je u sredu ujutru od 4.30.

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun istakao je “žilavost” njegovog tima nakon pobede u Portlandu u četvrtom meču polufinala Zapada NBA plej-ofa.

“Ako odeš na 1-3 svi znamo kako se završava ta priča. Mislim, doći ovde i pobediti 36 sati nakon što izgubiš u četiri produžetka, govori koliko smo žilavi. Mislim da nam je pomoglo samopouzdanje iz prve runde sa San Antonijom da to uradimo. Nismo se deprimirali, ostali smo složni, ne mogu dovoljno da vam opišem koliko je otporan i žilav naš tim”, rekao je Meloun.

Denver je vratio “brejk” u Oregonu dan nakon poraza u istorijskom meču sa četiri produžetka.

“Verovao sam u ekipu jer ove sezone imamo skor 13-3 u tesnim mečevima gde je razlika tri poena ili manje. Na 12-1 smo u drugim utakmicama kada se mečevi igraju dan za danom, što je najbolji učinak u NBA”, istakao je trener Denvera.

Navijači Denvera su se zabrinuli kada se Jokić uhvatio za koleno i otišao na klupu za rezerve u završnici meča.

“Srce mi je malo zastalo. On je lice naše franšize. Ali nije ništa ozbiljno”, istakao je Meloun.

 

 

 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare