5. Maja 2019.

Glavno pitanje – kako će izgledati igra Denvera bez Jokića?

Big Portal

Trener Denvera za sada maksimalno koristi srpskog košarkaša, što je potpuno očekivano, ali se čini da je to opet previše minuta za centra iz Sombora.

Jokić je u prethodnom duelu Nagetsa i Blejzersa odigrao čak 65 minuta, što je bilo najviše u proteklih 66 godina.

—————————-

Plej-of lideri u minutaži:

1. Nikola Jokić (Denver) 405 min.
2. Geri Heris (Denver) 365
3. Džamal Mari (Denver) 354
4. Kevin Durent (GSW) 354
5. Klej Tompson (GSW) 344

napomena

*Denverovi košarkaši odigrali su utakmicu više od Golden Stejtovih.

—————————–

“Nikola Jokić je odigrao 65 minuta, to je ludo, ne mogu to da mu radim, previše je minuta”, rekao je Meloun posle utakmice. Kasnije je objasnio da je Jokić igrao celu četvrtu četvrtinu, pošto nije znao da će utakmica ući u produžetak.

A, kada je meč ušao u dodatnih pet minuta, Meloun nije smeo da vadi srpskog košarkaša sa terena, pošto je igra Nagetsa “nebo i zemlja” kada je Jokić na terenu, odnosno na klupi.

O tome govori i podatak da je Nikola odigrao 144 od mogućih 164 minuta u seriji protiv Portlanda, i da je u tih 20 minuta, koliko nije na parketu, ekipa Denvera u minusu od 20 poena.

Kako je Jokić odigrao 65 minuta, Meloun će u četvrtom meču morati da mu redukuje minutažu, ali se onda postavlja glavno pitanje – u kojoj meri će to uraditi i kako će Nagetsi reagovati na njegovo odsustvo?

Za sada to izgleda veoma loše, pošto su u minusu od dvadeset poena kada on nije na parketu, tako da će biti veoma zanimljivo kako će se odvijati četvrta utakmica u Oregonu.

Meč je na programu u noći u između nedelje i ponedeljka u 01.00.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare