1. Maja 2019.

Đorđević: Ponosan sam na Virtus, protiv Bamberga moramo igrati hrabro

Big Portal

Virtus se u prvom polufinalu sastaje sa Bambergom, a trener italijanske ekipe Aleksandar Đorđević smatra da je ovo veliki izatov za njegov tim.

Selektor košarkaša Srbije kaže da će ovo biti praznik za sve ljubitelje košarke u Bolonji i Italiji i kaže da je njegov tim zasluženo među četiri najbolja.

Posle deset godina igrati u Evropi je prelepo, ali iznad svega mislim da smo to zaslužili. Imamo taj entuzijazam, svest značaja trenutka, ne igra se svakog dana za trofej. Moramo biti ponosni na sve ovo. Ponosan sam na svoj tim, ovo nam daje putokaz u kom smeru bi Virtus trebalo da ide dalje“, izjavio je Đorđević.

Kada je reč o protivniku, Đorđević kaže da očekuje da Nemci budu žilav protivnik.

Bamberg ima čvrstu i iskusnu ekipu, igrače koji su igrali u Evroligi i koji su osvojili prvenstvo. Zisis je jedan od vođa tima, jedan od boljih igrača proteklih sezona. Nemci imaju mnogo talentovanih košarkaša, tu su i Hikman i Rajs. Moramo ipak biti svesni svoje snage i igrati hrabro“, zaključio je Đorđević.

Virtus i Bamberg igraju u petak 3. maja od 18.30, a u drugom polufinalu od 21.15 sastaće se Iberostar Tenerife i Antverpen

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare