7. Marta 2019.

Dokumentarac “na Kimov način”

Big Portal

Međutim, iz tog dokumentarca izostavljeni su neuspešni nuklearni pregovori sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, navodi AP.

Dokumentarac prikazuje nasmešenog Kima kako razgovara s Trampom dok se zajedno kreću kroz unutrašnost jednog hotela u Hanoju, prenosi agencija AP, i podseća da je samit održan prošle nedelje.

Takođe je prikazano kako Kim maše iz crne limuzine prilikom prolaska ulicama Hanoja, okruženim građanima koji su mahali severnokorejskim i vijetnamskim zastavama.

Na snimku se vidi i kako Kim posećuje severnokorejsku ambasadu, gde su neki zvaničnici ambasade i članovi njihovih porodica plakali od uzbudjenja pre nego su snimili grupnu fotografiju u čijoj pozadini je velika slika preminulog Kimovog oca i dede.

Izostavljanje nuklearnih razgovora iz dokumentarca je, prema ocenama nekih posmatrača, pokazatelj toga da se Pjongjang još nada nastavku pregovora, ali moguće i želje da severnokorejski građani ne budu upoznati s diplomatskim propustima, koji bi, kako ocenjuje AP, mogli ugroziti Kimovo vođstvo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare