25. Jula 2025.

Duh Italije u svakom zalogaju, nećete moći da prestanete da jedete

Ukućani će stajati u redu za još.

  • 2 šargarepe
  • 150 g belih šampinjona
  • 150 g šampinjona
  • 1 crni luk
  • 3 čena belog luka
  • 200 g mlevenih oraha
  • 500 ml paradajz pelata
  • so, biber, origano, bosiljak, pola kašičice meda,
  • posna testenina

Priprema:

U multipraktik stavite karfiol, šargarepu, pečurke, crni i beli luk, pa sve sitno sameljite. Mleveno povrće sipajte na zagrejan tiganj i ostavite da se dinsta dok većina tečnosti ne ispari. Sameljite i orahe, pa ih dodajte ostalom povrću i začinite po ukusu. Nalijte paradajz, dodajte med, pa ostavite da se krčka još 15 minuta. Poslužite uz posnu testeninu.

alo.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare