19. Juna 2022.

Bivša žena protiv Čarlija Šina, ohrabruje ćerku za OnlyFans: “Ni njen otac ne može da je osuđuje”

Big Portal

Sada se oglasila i Deniz koja je u objavi na svom Instagramu priznala da, kao neko ko je pozirao za Playboy i ostvario ulogu u filmu “Wild Things”, ne može suditi svojoj ćerki, što ne bi trebao da radi ni njen otac.

https://www.instagram.com/p/CctSvSFvrwz/?utm_source=ig_web_copy_link

“Puno je negativnih komentara na mojim profilima. Moram priznati, volela bih da sam ja imala samopouzdanje svoje 18-godišnje ćerke. Jednostavno, ne mogu da je osuđujem, kao ni njen otac. A mogućnost da ignoriše silnu negativnost u svojim godinama? Trebale su mi godine za to, a ponekad se i dalje borim sa tim”, napisala je američka glumica.

Glumica je, tvrdi, tek proteklih meseci “naučila” šta je OnlyFans, a kako kaže ne vidi neku razliku između postavljanja fotografija u bikiniju tu ili na nekoj drugoj društvenoj mreži.

https://www.instagram.com/p/Ce68nPrP6aD/?utm_source=ig_web_copy_link

“Svi smo to radili. Zar je tako loše to unovčiti? Možda b trebala da otvorim svoj nalog”, poručila je glumica.

Inače, Sami, koja je u martu napunila 18 godina, svoj “poslovni poduhvat” na OnlyFans-u najavila je na svom Instagram profilu.

Fotografijom gde pozira u kupaćem kostimu, pratiocima je obećala da će objavljivati novi sadržaj 2-3 puta nedeljno, a ispod joj je komentar ostavila i njena majka.

“Sami, uvek ću te podržavati i čuvati tvoja leđa. Volim te”, napisala je glumica

https://www.instagram.com/p/CewbukzhomJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare