7 stvari koje ne treba nikom nikad da objašnjavate - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

7 stvari koje ne treba nikom nikad da objašnjavate

Zbog izgleda ili mesta u kom ste odlučili da živite, kao i to što niste u vezi ne treba da nekom objašnjavate. U pitanju je vaš život – vaša stvar.

1. Za svoju ljubavnu vezu

Samo vi možete da odlučite kakva veza će vas usrećiti. Ne dopustite nikome da kontroliše vaš ljubavni život. Sledite svoje srce i svoje instinkte, to bolje znate nego iko drugi.

2. Zato što niste u vezi

Nikome ne treba pritisak porodice i prijatelja zato što ste (još) sami. Možda vam je i samima teško zbog tog statusa, a možda baš uživate u samoći i slobodi i pronalasku onoga što vas čini srećnim. Upoznajte sebe bolje, istražujte život, radite ono što volite i ne dopuštajte nikome da vam stvara pritisak zbog toga.

3. Zato što se ne slažete s nečim

U svakom društvu postoji neko ko misli da je uvek u pravu i da je samo njihovo mišljenje najispravnije. Ne morate da se osećate loše zato što mislite drugačije. Vaši stavovi sigurno imaju dobro objašnjenje i zato – neka se i vaš glas čuje.

4. Zato što ste završili prijateljstvo

Prijateljstva mogu da se različito razvijaju. Ako je vaše postalo toksično iz bilo kojeg razloga, nemate obavezu da se družite s tom osobom ako ne želite. Takođe, ne morate da osećate ni pritisak da s nekim postanete dobri, ako vam se ta osoba ne sviđa, bez obzira što drugi govore.

5. Zbog svog izgleda

Vi ste vlasnik svog tela. Ako želite da imate roze kosu, tetovažu, šminku, bez šminke – odluka je na vama. Izgled je deo vašeg identiteta, a na drugima je da vas prihvate ili ne.

6. Zbog mesta u kojemu živite

Pokušajte da ne dopustite tzv. urbani rasizam na sebi. Ako volite manja mesta i živite u njemu ili veća ili selo, to je vaš životni izbor koji vas čini srećnim. Drugi nemaju pravo da zadiru u taj deo vašeg života.

7. Zbog svoje karijere

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar