16. Augusta 2022.

7 savjeta zbog kojih će seks na plaži biti još bolji

Big Portal

Budući da je ovo aktivnost kojom ćete se baviti “pod vedrim nebom” i imajući u vidu to da će svuda oko vas biti pijesak, postoji nekoliko savjeta koji će vam pomoći da ne budete uhvaćeni “na djelu” i koji će ovo iskustvo učiniti prijatnijim i zanimljivijim.

1. Prvo i osnovno – učinite to po mraku

Danju su plaže pune ljudi i teško je pronaći skriveni kutak. Noću ćete se lakše sakriti od radoznalih pogleda, a kako je vidljivost značajno smanjena, pojačaće vam se druga čula, poput dodira.

2. Potražite stijenu

Stijena vam može poslužiti kao dobar oslonac i udaljiti vas od pijeska koji se može zavući na različita nezgodna mjesta. Osim toga, veća stijena će vam pružiti dodatan zaklon od pogleda drugih posjetilaca plaže.

3. Vodite računa o pozama

Ukoliko vješto izaberete poze, to slučajnim prolaznicima može izgledati kao da samo sjedite partneru u krilu, ili da ležite na peškiru jedno iza drugog, posmatrajući zvijezdano nebo.

4. Pametno izaberite odjeću

Ako obučete tijesni šorts, može biti nezgodno da ga svučete ili obučete u kratkom vremenskom roku. Zato radije izaberite kratku suknju ili haljinu koja će prikriti šta se ispod nje događa.

5. Ponesite prostirke i peškire

Ako se dobro opremite peškirima i prostirkama, na jednoj prostirci možete ležati, dok se drugom možete prekriti, kako bi djelovalo kako se samo nevino mazite.

6. Razmislite i o moru

Ako se plašite da bi neko mogao da vas vidi na plaži, razmislite o opciji seksa u vodi. Dovoljno je da sklonite kupaći u stranu, a ukoliko to radite noću, niko ništa neće moći da vidi, pa ćete djelovati samo kao par noćnih kupača.

7. Budite brzi

Kako biste smanjili šanse da vas neko uhvati na djelu, a naročito organi vlasti, sve pripremne radnje odradite mnogo ranije – a možete ih razvući i na čitav dan. Nestašno se dodirujte i flertujte, dok bi sam čin trebalo ubrzati, radi bezbjednosti.

(b92)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare