7 miliona evra! To je zarada Opre Vinfri od intervjua sa Megan i Harijem - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

7 miliona evra! To je zarada Opre Vinfri od intervjua sa Megan i Harijem

Najpoznatija voditeljka na svetu Opra Vinfri zaradila je ni manje ni više – sedam miliona dolara od jednog jedinog intervjua.

Ekskluzivni intervju sa britanskim princom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl znamo da je vodila slavna Opra Vinfri. No, iza celog intervjua stoji i njena produkcijska kuća “Harpo productions”, a prava na emitovanje intervjua prodala je stanici CBS za sedam miliona dolara.

U dvosatnom intervjuju, koji je emitovan na televiziji CBS, par je govorio o rasizmu i disfunkcionalnosti kraljevske porodice.

Foto: Profimedia

Ceo intervju pratilo je uživo, prema procenama kompanije Nilsen, 17 miliona gledalaca. Iako je intervju emitovan u udarnom terminu, ovaj broj gledalaca smatra se izuzetno velikim (izuzimajući prenose sportskih događaja).

U intervjuu je Megan rekla da je razmišljala o samoubistvu, dok je Hari rekao da su se on i njegova porodica osećali „zarobljeno“ dok su vodili kraljevski život.

Opra Vinfri otkrila je nakon intervjua da razgovore o Arčijevoj boji kože nisu vodili kraljica Elizabeta Druga i njen suprug, princ Filip.

Danas objavljeno

Lejdi Gaga pokušala neprimjetno da uđe na svoj koncert: Na stajlingu bi joj “pozavidjeli” i junaci Matriksa

V.R.

10 nevjerovatnih činjenica o Estoniji

V.R.

Alpski glečeri nestaju – niko ne zna šta se “krije” ispod njih

V.R.

Ostavite komentar