31. Januara 2022.

7 jasnih znakova da je dobar u krevetu

Big Portal

1. On vas dodiruje

Nije tajna koliko je govor tijela važan u komunikaciji. Ako vas muškarac ne pogleda u oči ili vas slučajno dodirne tokom razgovora, onda mogu postojati dvije opcije: ili ne osjeća privlačnost prema vama, ili će u krevetu biti isto tako sputan i hladan.

2. Dobro se kreće

Ako čovjek dobro pleše i, u principu, zna da kontroliše svoje tijelo, a samopouzdanje sija u svakom njegovom pokretu, onda će ga to pratiti u krevetu. Njegov hod, ritam – sve to govori o njemu.

3. Ležerna odjeća

Ovdje se nikako ne radi o momcima koji uopšte ne vode računa o sebi. Međutim, malo je vjerovatno da će vam se svidjeti previše čist muškarac koji će više paziti na urednost i sterilnost i neće uživati u procesu.

4. Aktivni gestovi

Mnogi psiholozi su se složili da ako muškarac aktivno gestikulira rukama dok komunicira sa vama, onda je dobar ljubavnik. Ali ako ostane nepomičan ili nervozno petlja sa prvim predmetima koji mu dođe pri ruci, očigledno nije profesionalac u seksu.

5. Dobro se ljubi

Poljubac je najlakši način da procijenite koliko je dobar u krevetu, jer je to kao demonstracija seksa. Ako te momak ljubi senzualno, uporno i strastveno, dok te čvrsto grli (ali ne pušta), onda će biti jednako dobar i u seksu. Ali ako čovjek ne zna šta da radi sa svojim jezikom i šta da radi sa rukama, malo je vjerovatno da će pokazati više profesionalizma u krevetu.

6. On je atletski građen (ali umjereno)

Nema ništa bolje od momaka koji su u dobroj formi. Osim toga, zahvaljujući svojoj atletskoj izdržljivosti, mogu da “izdrže” mnogo duže. Ali napumpani muškarci koji su jednostavno opsjednuti svojim mišićima često su narcisi, fokusirani samo na sebe.

7. On kaže šta misli

U okviru razumnog, naravno. Ali ako je muškarac iskren prema vama, ne oklijeva da izrazi svoje misli i emocije, onda će u krevetu biti jednako otvoren i opušten.

Pa, ne zaboravite da ovi znaci nisu konačna istina. Ne bi trebalo da odbijate momke samo na osnovu zaključaka izvučenih iz ovog članka. Uostalom, ako vam je sa njim udobno, zanimljivo i zabavno, trebalo bi da provjerite sami da li će vam biti dobro zajedno u svakom smislu.

(B92)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare