6 povratničkih trendova na koje treba obratiti pažnju - BIGportal.ba
Magazin Moda

6 povratničkih trendova na koje treba obratiti pažnju

Taman kada ste pomislili da se neke stvari nikada više neće nositi, novi trendovi krenu da vas demantuju. Ovo su neki od vodećih trendova sezone pred nama, a umalo smo ih zaboravili.

Crop top

Trend kratkih topova i golog stomaka je opet veoma aktuelan. Ovoga puta je malo suptilniji nego ranije, ali jednako privlači pažnju popularnih dama. Nosite ga uz oversized sako.

Nabori

Uske haljine od nabranog materijala bile su izuzetno popularne krajem prošlog veka. Istovremeno su isticale figuru i svojim blagim naborima prikrivale određene nedostatke na ženskom telu. Ove sezone su na vrhu modne liste.

Alke

Mislili smo da više nikada neće imati takvu popularnost. Do skoro smo ih posmatrali kao demode, ali nam se vrtoglavom brzinom vraćaju na modnu scenu i izgledaju sve više cool.

Tanke bretele

Obeležje ženstvenosti, prefinjenosti i suptilnog seksepila. Trenutno su haljine sa jako tankim bretelama jedan od najpopularnijih odevnih komada.

Četvrtaste papuče

Popularne papuče sa visokom petom i otvorenim prstima sve više osvajaju modno tržište. Sada je špic u drugom planu, a zamenio ga je četvrtasti oblik koji je gotovo bio zaboravljen.

Kardigan

Uvek je asocirao na konzervativnost. Sada je došlo do promene načina na koji se nosi i to ga je uvrstilo na modnu listu prioriteta. Ovoga puta se vezuje za urbanije i chic stilove, što dovodi do toga da ga posmatramo drugim očima.

Izvor. Cosmopolitan

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar