50 godina nakon upoznavanja na Vudstoku, bračni par pronašao svoju prvu zajedničku fotografiju - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

50 godina nakon upoznavanja na Vudstoku, bračni par pronašao svoju prvu zajedničku fotografiju

Gotovo pet decenija Džudi i Džeri Grifin prepričavaju porodici i prijateljima svoju nevjerovatnu priču o tome kako su se upoznali na Vudstoku i kako njihova ljubav od tada traje istim intenzitetom. Jedina loša stvar u svemu tome bila je što nemaju fizički dokaz da su zajedno bili na čuvenom festivalu – sve do nedavno.

Džudi je upoznala Džerija 15. avgusta 1969. godine – prvog dana kultnog festivala Vudstok – kada joj se automobil pokvario na njujorškom Tappan Zee mostu, oko 150 kilometara od Betela gdje su se koncerti održavali. Kako nije dolazilo u obzir da propuste festival, ona i njene drugarice odlučile su da stopiraju. Tako se dogodio sudbonosni susret.

“Nikada prije toga nisam stopirala, podigla sam palac i vidjela da nailazi auto u kome je bila još jedna djevojka, pa sam pomislila da je bezbijedno”, objašnjava Džudi (71).

U tom trenutku, Džeri, koji je u bio u automobilu sa prijateljima, je odmah znao da mu se osmijehnula sreća.

“Pomislio sam ‘Okej, ovo je prilično neobično – pokupili smo nevjerovatno slatku djevojku, idemo na Vudstok, ja imam šator, ona ga nema”, prisjeća se Džeri (72) kroz osmijeh.

Ta prva vožnja na zadnjem sjedištu automobila Džerijevog druga prerasla je u pedesetogodišnje bračno putovanje, ali no što je čudno jeste da su tek skoro vidjeli svoju fotografiju iz mladosti koja je nastala na Vudstoku.

Budući da je ove godine obilježeno 50 godina od početka Vudstoka, na internetu su se pojavile brojne fotografije i snimci sa ovog kultnog događaja, među njima bila je i fotografija Džudi i Džerija koja se našla u trejleru filma “Vudstok – tri dana koja su definisala jednu generaciju”. 

Njih dvoje danas imaju dva sina i petoro unučadi. 

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar