5 slavnih dama koje su se preporodile kad su skratile kosu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

5 slavnih dama koje su se preporodile kad su skratile kosu

Odlučile su se za promenu koja im odlično pristaje.

Da li razmišljate da se ošišate kroz na kratko? Taj korak nije jednostavan, jer se sigurno pitate da li će dobro da vam stoji i da li ste spremni za veliku izmenu?

Mnoge žene odustanu od kratkih frizura, čak iako to baš žele. Jednostavno, bira se frizura koja nas neće razočarati i sa kojom se već osećamo sigurno.

Ipak, smele predstavnice tzv. “A” liste hrabro su se upustile u ovaj eksperiment i možemo reći da su u tome poprilično uspele i bukvalno su se preporodile uz kratku kosu.

1.Mišel Vilijams

Američka glumica je na početku karijere bila verna poludugoj kosi, a onda se 2010. godine na filmskom festivalu u Kanu pojavila s potpuno novom frizurom. Od tada stalno eksperimentiše sa kosom, iako se povremeno vrati bobu ili lobu.

Foto: Profimedia

2. Zoe Kravic

Predivna manekenka, glumica i pevačica Zoe Kravitz izgledala je odlično bez obzira na frizuru, ali uz kratku kosu njene spektakularne crte lica jednostavno bolje dolaze do izražaja.

Foto: Profimedia

3. Šarliz Teron

Oskarovka i zvezda filma “Monstrum” dugo je bila poklonik srednje dužine kose, koja je je odlično stajala. Kada se pre nekog vremena ošišala skroz na kratko, dobila je brojne pohvale – izgleda mlađe i kako strani mediji navode “posebnije”.

Foto: Profimedia

4. Hali Beri

Zgodna i harizmatična glumica tokom svoje uspešne karijere često je menjala frizure i stilizovala kosu kikicama ili pramenovima. Ipak, njeno lice u potunosti je došlo do izražaja, kada je odrezala kosu i dokazala da kratke frizure mogu biti veoma ženstvene.

Foto: Profimedia

5. Rijana

Zvezdu hitova “Stay” i “We found love” je kraljica u promenama i stilizaciji kose. Mnogi stručnjaci u domenu kose smatraju da njena faza kratke kose je primer dobre promene koje daje svežinu celom izgledu.

Danas objavljeno

Pjevač se rastao od djevojke četiri mjeseca nakon rođenja njihovog djeteta

Zeljka

Najomraženija preljubnica uživa u ljubavi, ali i provocira atraktivnim slikama na Instagramu

Zeljka

Voditelju Andersonu Kuperu majka ponudila da rodi njegovo dijete

Zeljka

Ostavite komentar