41 miliona pregleda: Reakcija tate na (pre)kratke hlače svoje kćerke postala hit - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

41 miliona pregleda: Reakcija tate na (pre)kratke hlače svoje kćerke postala hit

REAKCIJA jednog tate na kratke traper hlačice svoje kćerke tinejdžerke postala je hit na internetu, a njega su prozvali ocem godine. “Ti svoje nosiš u javnosti? Ja ću nositi svoje. Uvod u roditeljstvo”, napisao je Jason Hilley uz snimak koji je objavio na Facebooku prije nekoliko dana, a koju je…

REAKCIJA jednog tate na kratke traper hlačice svoje kćerke tinejdžerke postala je hit na internetu, a njega su prozvali ocem godine.

“Ti svoje nosiš u javnosti? Ja ću nositi svoje. Uvod u roditeljstvo”, napisao je Jason Hilley uz snimak koji je objavio na Facebooku prije nekoliko dana, a koju je pogledalo više od 40 miliona ljudi.

Posted by Jason Hilley on Wednesday, June 12, 2019

U kratkoj snimci Hilley i mlađi brat djevojke ulijeću joj u sobu. “Kendall, moramo razgovarati”, započinje otac svoju lekciju, nakon čega traži od kćerke da pronađe hlačice da ih uporedi sa svojima.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214762301431457&set=a.1383791715148&type=3

U jednom trenu Kendall je protestovala govoreći tati kako “ove uopšte nisu toliko kratke.” “Ne, nisu ni moje”, odgovara on.

“Apsolutno predivno, otac godine”, “dobar posao, pametan način da se stvari stave u pravu perspektivu”, “ona je sretnica, jednog dana će razumjeti”, samo su neke od pohvala koje je kreativni i luckasti otac dobio.

Danas objavljeno

Sprema se nova serija o Hariju Poteru

D

Ekspert za govor tijela: Pomoću sedam znakova saznajte da li vas partner laže

D

ZVIJEZDA DEVEDESETIH PRONAĐENA MRTVA: Tijelo pjevačice ležalo pored kuće, policajci otkrili šta bi mogao biti uzrok tragedije

D

Ostavite komentar