29. Septembra 2019.

4 znaka zodijaka koji uživaju u avanturističkom seksu

Big Portal

UČINILI bi i pokušali sve samo da udovolje svojoj radoznalosti. Ako ste u vezi sa nekim od znakova sa naše liste, očekuje vas puno iznenađenja, ali i veoma jaki orgazmi, jer oni nesumnjivo znaju šta rade!

Ovan
Kao znak vatre ne bi trebalo čuditi da su Ovnovi poznati po svojim vatrenim karakteristikama. Flertovanje i zagrljaji nisu nešto što ih zanima – ljudi rođeni pod ovim znakom žele da idu pravo ka cilju. Za Ovna je seks manje gest ljubavi i više potraga za zadovoljstvom. Svojim seksualnim avanturističkim duhom ne plaše se isprobavanja novih stvari i izražavanja svojih fantazija.

Vaga
Vage su poznate kao one koje uvek zadovoljavaju druge. Za one rođene u ovom vazdušnom znaku, zadovoljstvo je kada ispune potrebe i želje partnera. Koliko god žele ravnotežu, Vage takođe žele da iznenade svog partnera seksualno, zato očekujte neočekivano sa njima! Takođe vole da igraju igre uloga, ali takođe žele da budu dominantne.

Škorpija
Nije tajna da su Škorpije najpoznatije po svojoj seksualnosti u Zodijaku. Kao vodeni znak, oni su veoma strastveni, a seks sa njima će vas ostaviti bez reči! Vođeni plamenom planete Mars, Škorpije imaju tendenciju da skaču od 0 do 100 u sekundi, ponekad preskačući predigru i odmah prelazeći na glavnu atrakciju. Ali to ne znači da će i seks trajati kratko. Naprotiv, sa Škorpijama možete očekivati maratonske seksualne odnose.

Strelac
Strelčevi su avanturisti u Zodijaku i upravo ta žeđ za uzbuđenjima se pokazuje i u spavaćoj sobi. Vođeni strašću, Strelčevi se raduju istraživanju i iskušenju svega mogućeg. Čak i kada se suoče sa izazovnim položajima seksa i zastrašujućim igračkama, spremni su za sve! Oni često traže fizičke izazove i ništa ih neće sprečiti da ih dostignu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare