9. Jula 2021.

4 destinacije u regionu koje će vam dati mir

Big Portal

Jezero Jasna, Slovenija

Već praktično na krajnjem severu Slovenije, zemlji koja je nama tradicionalno bliska i prilično blizu, nalazi se svež alpski vazduh i priroda o kojoj sanjamo. Kranjska gora je sve ono što bismo očekivali od jedne Švajcarske, malo i praktično savršeno uređeno turističko mesto koje odgovara svima, bilo da ste došli na skijanje ili kupanje, bilo da volite planine i prirodu. Jedan od manje poznatih sadržaja u ovom kraju je i jezero Jasna, bistro planinsko jezero kao idealna alternativa moru u tolim letnjim danima.

https://www.instagram.com/p/CQrWnaxF033/

Aquaworld, Budimpešta

Aquaworld je jedan od najvećih zatvorenih vodenih parkova u Evropi, sadrži 11 ogromnih tobogana i 19 bazena. Ovaj vodeni park je osmišljen za porodice, roditelji mogu da uživaju u saunama i termama, dok će deca uživati u raznovrsnom dečjem programu koji se održava svakog vikenda i tokom školskih raspusta.

https://www.instagram.com/p/B8Gx2W8hJUe/?utm_source=ig_web_copy_link

Piva, Crna Gora

Reka Piva je jedna od najlepših reka u regionu i nalazi se na severozapadu Crne Gore. Svoje mesto pod crnogorskim suncem Piva je našla u podnožju visoke planinske zone koja se naziva Pivska planina, koja je inače deo planinskog sistema gordog i moćnog Durmitora. Ovaj kraj Crne Gore je poznat kao područje sa izizetnom prirodnom lepotom i nudi beskrajne mogućnosti uživanja u aktivnom odmoru.

https://www.instagram.com/p/CM9E9djq-Iq/?utm_source=ig_web_copy_link

Atersko jezero, Austrija

Atersko jezero je verovatno najdivnije i najplavlje jezero u Austriji, i nalazi se u blizini Salzburga. Okruženo je planinama na kojima postoje brojne staze za šetnju, pa su mogućnosti za odmor zaista velike. Ovde postoje i brojna javna kupališta gde možete pronaći restorane i sportsko-rekreativne sadržaje, pa je ovaj kraj zemlje zaista pravi raj u toplim letnjim danima.

https://www.instagram.com/p/CQK7eqGn0ae/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f8790598-f034-437f-afec-17f9e010c40a

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare