38 GODINA I NEVINA SAM" Slavna atletičarka ŠOKIRALA priznanjem, sada je slomljena jer ne može da nađe momka (FOTO) - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

38 GODINA I NEVINA SAM” Slavna atletičarka ŠOKIRALA priznanjem, sada je slomljena jer ne može da nađe momka (FOTO)

Sve se desilo zbog priznanja da je nevina.

– Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav – rekla je poznata američka atletičarka, a njena izjava je postala tema broj jedan u svijetu.

Lolo Džouns jedna je od najljepših atletičarki, jedna od onih koja privlači pažnju na stadionima, a posebno ju je privukla priznanjem da se još uvek nije vodila ljubav iako ima 38 godina. Razlog je taj što to želi učiniti tek kada se uda, prenosi Blic.

– Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da prvi put vodim ljubav tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca – požalila se Džouns.

Ali to priznanje joj baš i nije pomoglo. Zgodna Amerikanka je nedavno otkrila kako joj zbog te izjave sada još više pati ljubavni život i da joj je još teže pronaći dečka.

– To je bila greška. To mi je ubilo sve sastanke nakon toga. Nisam uopšte imala šanse. Prije sam barem imale neke šanse. Prije bih razmišljala. “Okej, kako da mu kažem”. “Hoću li pričekati dok ne shvati mene kao osobu ili da samo bacim bombu?” – priča Lolo

Na Olimpijskim igrama u Londonu prelijepoj atletičarki je bronza pobjegla za deset stotinki, a bila je i na Hanžeku u Zagrebu gdje je i tamo bila u centru pažnje zbog svog predivnog izgleda, ali naravno i zbog svojih trkačkih sposobnosti.

Džouns je jedna od rijetkih sportistkinja koja je predstavljala SAD na zimskim i ljetnim OI. U Pekingu i Londonu trčala je na 100 m s preponama, a u Sočiju se 2014. godine takmičila se u bobu.

Ali smatra kako joj je nevinost više odmogla nego pomogla u karijeri.

– Vođenje ljubavi vam zapravo pomaže kao sportisti. Dobar je za vaše hormone. Dakle, ja sam u nepovoljnom položaju.

Od svoje zamisli da nema seksa prije braka i dalje ne odustaje.

Ne brine ju nimalo što joj je već 38 godina, a noć u kojoj će izgubiti nevinost zamišlja kao posebnu s romantičnim ugođajem.

– Nevinost je poklon koji želim da dam budućem suprugu. Ali shvatite, ovo putovanje je tako teško. Ovo mi je najteža stvar u životu. Puno teže od treninga za Olimpijske igre i od završetka školovanja – rekla je ona.

Danas objavljeno

Vozio brzinom od 290 kilometara na čas i sve snimio

V.R.

Ivanka Tramp seli sa porodicom u luksuznu vilu

V.R.

Tri razloga zbog kojih muškarci prestaju da se zaljubljuju

V.R.

Ostavite komentar