3 horoskopska znaka muškaraca kojima nikada niste jedina i samo jedna - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

3 horoskopska znaka muškaraca kojima nikada niste jedina i samo jedna

Njima jednostavno jedna žena nije dovoljna…

Izgleda da je vjernost temelj svakog uspješnog odnosa. Međutim, ne za svakoga, jer sve češće srećemo ljude koji nemaju mnogo toga zajedničkog sa monogamijom. Oni su u stanju da stvore trajnu vezu, ali cijene mogućnost da ostvare intimne potrebe i izvan nje. Oni mogu odvojiti čisto fizičku želju od ljubavi. I u tome nema ništa loše, ali pod uslovom da je o tome obavještena druga strana. Ali, ako muškarac ima tajne veze onda to nije otvorena veza, već patološki odnos zasnovan na lažima i izdaji.

Predstavnici ova tri znaka zodijaka imaju posebno visoku tendenciju da traže dodatne impresije. Otkrijte o kojim horoskopskim znacima je riječ!

Blizanci

Momku koji je rođen pod ovim znakom sve brzo dosadi, pa mu lojalnost nije najjača osobina. Ne radi se samo o intimnim stvarima – pogotovo se dešava kada ga partner ne stimuliše intelektualno. Više traži sagovornika nego ljubavnicu. Što ne znači da neće sletiti u krevet sa svojom novom prijateljicom. Za njega je inteligencija izuzetno moćan afrodizijak.

Jarac

Broj jedan u rangiranju znakova zodijaka, koji teže izgradnji otvorenih odnosa. Uobičajeno je, međutim, da to pitanje učini jasnim i da njegova kasnija poznanstva nisu iznenađenje za stalnog partnera. Već na početku veze, on jasno stavlja do znanja da voli da divlja. Skok u stranu za njega nije problem. Izdaju doživljava samo u emotivnim terminima. Voli jednu ženu, spava sa drugima. Ali prema njemu, to nije važno!

Vodolija

Monogamija je za njega nešto izuzetno naporno i neprirodno. On je pobunjenik, stoga ga ne zanimaju dobro izlizani obrasci. Vjenčanje i odnos do kraja života? To nije njegov stil. Definitivno cijeni kraća ali intenzivnija poznanstva. Tip vječnog samca koji skače iz jednog odnosa u drugi. Obično je vrlo iskren, jer ne obećava ništa više.

 

 

Zenskimagazin.rs

Danas objavljeno

Male stvari mogu da poprave vezu: Nije tako teško

V.R.

Veliko otkriće kod Kaira: Iskopan pogrebni hram, pronađeni tekstovi iz Knjige mrtvih, grobni bunari

V.R.

Olimpijski šampion Majkl Felps u izuzetno teškom stanju, oglasila se njegova supruga

V.R.

Ostavite komentar